Monthly Archive: november 2012

RORATEMESSER I ST. HALLVARD KIRKE

Det feires også i år såkalte “rorate”messer i St Hallvard kirkes kapell følgende dager:

tirsdag 4. desember
tirsdag 11. desember
tirsdag 18. desember

Messene begynner kl 07:00

Etter messen samles vi til enkel frokost i menighetsalen. Hvis du vil delta i frokosten, er det fint om du tar med litt pålegg. Menigheten holder brød, kaffe og te.

ADVENTSKOS og JULEVERKSTED for 4.-7. klasse

Siden vi dessverre ikke skal ha adventshelg på Mariaholm i år, ønsker vi å holde liv i tradisjonen og inviterer deg som går i 4.-7. klasse til Adventskos og juleverksted lørdag 15. desember kl. 15.00 – 19.30 i menighetssalen i St. Hallvard.

Det blir sang – juleverksted – lystenning – mat – lesestund med vafler og kakao – pynte pepperkakekirke
Vel møtt til en hyggelig ettermiddag/kveld!

Påmelding fra nå av og innen 12. desember. Kontakt: angelika.wimmer@katolsk.no / ring 23303200. Har du lyst å hjelpe til? Ta kontakt.

NYTT:
Denne samlingen er dessverre blitt avlyst.

Åpent hus på Sta. Katarinahjemmet

På vegne av søstrene på Sta. Katarinahjemmet ønskes dere velkommen til Åpen dag her hos oss lørdag 1. desember 2012.

Det vil være julesalg, utlodding, juleverksted og en hyggelig kafé, samt mulighet til å møte og snakke med søstrene. Vi håper mange vil komme og dele denne dagen med oss.

For mer informasjon og for bilder fra Åpen dag 2011, se våre nettsider. Vi håper vi ser dere den 1. desember. Dørene er åpne fra 10:30 til 15:00.

Velkommen!
Med vennlig hilsen og på vegne av alle søstrene,
sr. Ane-Elisabet, OP

FOR KATEKETER

Kateketseminar 17. november 2012 v/ Det kateketiske senter

Kateketer, søndagsskolelærere og andre interesserte er invitert til kateketseminar lørdag 17. november kl. 10 – 16.30 i Akersveien 16, Oslo. Ingen deltakeravgift og gratis servering. Tema: «Katekesen og hjemmet». Det blir foredrag, felles lunsj, workshop og diskusjon. Påmelding: kateketisk.senter@katolsk.no/ tel. 23219550. Se folderen som er lagt ut i kirken/ i menighetssalen/ henger på oppslagstavlen.

Nyopprettet kateketutdannelse på Menighetsfakultetet fra høsten 2013
15 stp. på bachelor/masternivå. 2 semestre, kveldsundervisning For deg som er eller vil bli kateket! Info og kontakt: kateketisk.senter@katolsk.no, www.katekese.no