SØNDAGSBLADETS SIDE FOR BARN OG UNGE

Husk:
2.-3. mars: Konfirmantundervisning for 9. klasse
4.-6. mars: Konfirmanthelg for 8. klasse
12. mars: Katekese for 2.-7. klasse (ikke 8. klasse!)
12. mars: Foreldremøte om førstekommunion
13. mars: Foreldremøte om konfirmasjon
12. mars: Familietreff kl.14.30-17
27.-29. mai: Familiehelg på Mariaholm

Har du et barn som liker å synge, eventuelt flere? Ta det med til øving i St. Hallvard en mandags kveld da vel! Det er uforpliktende og kjempegøy! Det er for tiden 18 barn i HaBaKo. De yngste går i barnehagen, mens de eldste snart begynner på ungdomsskolen. Ingen er for store eller for små! Ta kontakt med sr. Faustyna for mer informasjon: 23384411, 4125226 eller faustyna@stelisabeth.katolsk.no.

Lørdag 12. mars kl.14.30-17 er alle familier hjertelig velkommen til familietreff i fastetiden!
Tema for familiedagen er Korsveien og det blir forberedelser til felles korsvei i aldersdelte grupper. Arrangementet er som vanlig gratis, men vi ber om at hver familie tar med seg en matrett til et felles koldtbord.
For påmelding: Send e-post til huyen.nguyen@katolsk.no med navn på alle voksne i tillegg til fornavn og alder på alle barn som blir med.

Overnatting i Østmarkskapellet for 4.-7. klasse 2.-3. april!
Dere inviteres med på en sosial helg ute i naturen hvor vi kommer til å være alene, men likevel ikke alene, fordi naturen, Guds skaperverk omslutter oss. Vi skal oppleve storheten i Guds skaperverk, komme nærmere troen ved å tilnærme oss andre undervisningsmetoder enn hva vi vanligvis gjør i katekesen, og vi skal bli bedre kjent og ha det gøy sammen. Kanskje blir det også mulighet til å oppleve og prøve nye ting sammen?

25 sengeplasser og 10 madrasser utenom. Førstemann til mølla!

Bindende påmelding sendes som e-post til huyen.nguyen@katolsk.no Ta kontakt med barne- og ungdomsarbeider/katekesekoordinator Huyen Nguyen dersom noe er uklart: huyen.nguyen@katolsk.no, tlf. 23303204 eller 48957391