TROENS ÅR I ST. HALLVARD

Nedenfor finner du to av arrangementene som vil foregå i regi av St. Hallvard menighet i forbindelse med Troens År. Etter hvert vil det foreligge et fyldigere og mer detaljert program. Foreløpig vil vi be dere merke dere «Troens dag i Troens år», som blir et inspirerende møte med tre ulike personer og deres tro. Videre inviterer vi til pilegrimsreise til Roma etter oppfordring av pave Benedikt og våre egne biskoper. Les mer nedenfor. Sett av tidspunktene. Meld dere på!

—————-

INVITASJON TIL TROENS DAG I TROENS ÅR! En dag til inspirasjon og refleksjon.

Lørdag16. februar treffes vi i St. Hallvard til messen kl 11:00 med etterfølgende inspirasjonsimpulser og refleksjon. Enkel lunsj kr 50 pr. prs

—————–

Som et ledd i St. Hallvard menighets markering av Troens år, arrangerer vi pilegrimsreise til Roma. Vi reiser lørdag 12. oktober med retur torsdag 17. oktober. Vi kan tilby «full pakke» med fly og hotell/kloster.

Vi har allerede en gruppe som er klar for Roma-valfart, men kan ta i mot noen flere påmeldinger. Vær rask. Fristen er 27. januar. Ta kontakt med enighetskontoret.

Når Olsokkommisjonens program foreligger ved utgangen av januar, vil vi ta stilling til hvilke arrangementer vi vil tilby spesielt for vår St. Hallvard-gruppe. Man vil kunne melde seg på arrangementer fra det offisielle programmet, men vi vil også tilby noen arrangementer utenom dette programmet. Det som vil være et felles møtepunkt, blir den høytidelige messen ved St. Olavs-altereti San Carlo al Corso 16. oktober.