Sommerens leirer

Velkommen på leir med Norges Unge Katolikker (NUK)!

Leir! En uke med venner, og med fokus på det levende fellesskapet. År etter år opplever vi hvordan gamle venner finner hverandre igjen. Vi ser nye ansikter finne sin plass i flokken og utfolde seg. Først forsiktig, snart med hele seg. Og vi ser hvordan liturgien blir en naturlig del av det hele, der lek og vennskap og tro er levende deler i en ukes opplevelse. Leir er levende kirke. Velkommen med din påmelding!

NUKs Barneleir Oslo/Øst 2013
For barn fra hele landet mellom 8-11 år.
Tid: lørdag 22. juni til lørdag 29. juni
Påmeldingsfrist: 1. juni
Sted: Mariaholm, Spydeberg
Pris: kr. 1900 for NUK-medlemmer, kr. 2300 for andre. Medlemspris forutsetter at medlemskontingent til NUK for 2013 er betalt. Det gis søskenredusksjon.

NUKs Ungdomsleir Oslo/Øst
For ungdommer fra hele landet i alderen 15-18 år.
Tid: lørdag 29. juni til lørdag 6. juli
Påmeldingsfrist: 1. juni
Sted: Mariaholm, Spydeberg
Pris: kr. 1900 for NUK-medlemmer, kr. 2300 for andre. Medlemspris forutsetter at medlemskontingent til NUK for 2013 er betalt innen leirens begynnelse. Det gis søskenredusksjon.

NUKs Dugnadshelg 2013
NUK arrangerer dugnadshelg på Mariaholm! En del må gjøres for å holde vårt kjære leirsted i god stand, og vi håper derfor DU vil bli med på denne helgen. Vi kan tilby en gratis helg på Mariaholm med bra folk, knall stemning og god mat. Vi gjorde det samme i fjor, og det viste seg å være en kjempefin helg for alle de inviterte:-) Husk å ta med sengetøy og arbeidsklær! Sjef: Paul Maric / Sted: Mariaholm/ Tid: 3.-5. mai 2013 / Pris: GRATIS (men ingen reiserefusjon) / Aldersgrense: 18 år/ Felles avreise fra NUKs kontorer i Oslo fredag 3. mai.

Har du spørsmål kan du ta kontakt med NUK-kontoret: Tlf.: 23 21 95 40 eller på mail nuk@nuk.no.