Velkommen til bibelutdeling!

Koronasituasjonen setter en stopper for mye, men menigheten ønsker likevel å holde på tradisjonen, og dele ut gratis barnebibler til menighetens 4-åringer første søndag i november.

Dette vil foregå trygt og forsvarlig i forhold til smittevern, under alle messene som feires i St. Hallvard kirke – og messestedene Nesodden og Holmlia – søndag 1. november.

Tidligere har vi pleid å invitere til familietreff helgen før bibelutdeling, men fordi det fortsatt er mye usikkerhet rundt smittesituasjonen, ønsker vi å utsette familietreffet til det blir forsvarlig å gjennomføre.

PÅMELDING
Alternativ 1, frist fredag 23. oktober:
Send e-post til huyen.nguyen@katolsk.no, eller sms til 48957391 med navn og nummer til kontaktperson, antall personer som kommer, messetidspunkt og sted.

Alternativ 2, frist lørdag 31. oktober:
Bestill billetterhttps://billett.katolsk.no/ tidligst søndag 25. oktober. Send deretter e-post til huyen.nguyen@katolsk.no, eller sms til 48957391 med messetidspunkt og sted.

Påmelding, med navn og telefonnummer, er OBLIGATORISK og pålagt i forbindelse med eventuell smittesporing. Messelister makuleres etter 10 dager.

MESSEOVERSIKT SØNDAG 1. NOVEMBER:
09.30: messe på norsk i St. Hallvard kirke
09.30: messe på ukrainsk i lillesalen i 2. etasje i St. Hallvard
11.00: messe på norsk i St. Hallvard kirke
13.00: messe på polsk i St. Hallvard kirke
13.30: messe på norsk i Skoklefald kirke, Nesodden.
16.00: messe på engelsk i St. Hallvard kirke
18.00: messe på norsk i Holmlia kirke
19.00: messe på polsk i St. Hallvard kirke