Konfirmanthelg og Adventsovernatting AVLYST

KONFIRMANTHELG ÅR 2
Menigheten bryter ingen regler i forhold til smittevern dersom vi gjennomfører, i og med at Mariaholm ligger i Indre Østfold kommune, og begrensningen nasjonalt er 50 personer uten faste plasser. Problemet er at vi kommer fra Oslo med mye smitte, og siden det er satt inn ekstra strenge tiltak for Oslo kommune, med max 20 personer uten faste plasser, er det ikke forsvarlig at vi lar være å følge begrensningen, bare fordi konfirmanthelgen ikke foregår i Oslo. Smitterisikoen forsvinner ikke selv om vi drar til en annen kommune, det sier seg selv.

ADVENTSOVERNATTING 4.-7. KLASSE
De samme begrensningene gjør at vi dessverre også må avlyse årets Adventsovernatting, da den har pleid å foregå i menighetens lokaler. Kateketene setter barnas trivsel utrolig høyt, og hadde mange fine idéer til gjennomføring, tross koronatiltak og manglende kirkekaffesalg. Dessverre har vi ikke mulighet til å gjennomføre nå som grensen er satt ned fra 50 til 20.

Det handler ikke om at kateketer eller ledere er redde for å bli smittet, men at det er viktig at alle gjør sitt og bidrar i dugnaden. La oss alle gjøre en innsats for at vi får en noenlunde normal julefeiring i år <3