Olsok på Tyrifjorden

Er dere i Oslo, nyter det flotte sommerværet og har lyst på en utflukt? Da kunne dette være noe for dere:

St. Teresia menighet,
Hønefoss,
feirer Olsok med messe
på Storøya i Tyrifjorden
torsdag 29. juli 2021,
kl 17.00.

Messen feires ved det gamle alter fra St. Josephs hospital i Porsgrunn som i sin tid ble flyttet til Storøya og plassert utendørs under en stor baldakin på Storøen Gård, bak gårdens stabbur, et sted som i middelalderen tilhørte hamarbispen. Avstand fra Hønefoss: 19 km; fra Eikeli: 34 km; fra Oslo: 37 km; fra Drammen: 36 km. Man kjører E 16, og deretter FV 155 (Utstranda) før man tar over flytebroen og fortsetter langs Hamarbispens vei forbi golfbanene og frem til Storøen gård.

Etter messen: Picnic. Ta med mat. (Stoler finnes på stedet.) (Ved for dårlig vær flyttes messen til St. Teresia kirke, Hønefoss.) Velkommen!

Bilde: Storøya, kilde skiforeningen.no