St. Hallvard på tur mot syden

Se flere bilder av turen her

Onsdag 12. oktober kl. 9 dro en stor gruppe fra vår menighet, St. Olav menighet og til og med noen fra St. Johannes mengighet fra Tøyen til Fredrikstad. Der ble det feiret messe av St. Hallvards kapellan p. Henry (se bilde). Caritas ressurssenter hadde bidratt med personlig og finansiell støtte slik at turen kunne finne sted. Hjertelig takk!

På E6 sørover ble det bedt rosenkransen, ledet av p. Henry , som også intonerte sangene med hans fine røst – både i bussen og under messen. Vi takker St. Birgitta menighet for gjestfriheten!

Etterpå var vi sultne og bussen kjørte oss helt ned til kaia i Strömstad. Der spiste vi en deilig lunsj ved vannkanten – inkludert sang av bordbønn.

Så satte vi kursen nordover, men en stopp ved Strömstad shoppingsenter var etterlengtet av de fleste. De ble en aldri så liten handletur før vi kom oss tilbake på motorveien mot Oslo. Det var fornøyde katolikker som ruslet hjemover med fulle traller og kofferter og ikke minst hyggelige minner.