Pilegrimstur til Assisi for menigheten – 19.-26. september 2023

Det åpnes nå for påmelding til Assisi-turen. Ring til kontoret 23 30 32 00 eller send mail til oslo-st.hallvard@katolsk.no. Vi har til sammen 25 plasser. Først når dere har mottatt bekreftelse ber vi dere om å innbetale et depositum på NOK 2500. Innbetalingen sikrer deltakelse. Deltakere fra St. Hallvard menighet blir prioritert.

Frist for påmelding: 19. februar 2023.

Innbetalingen til menighetens bankkonto: 3000.22.49320. Påfør stikkord Assisi og skriv fullt navn.

Pris for overnatting og transport i Italia (buss fra og til flyplassen Fiumicino i Roma og dagstur til La Verna) er beregnet til ca 500 Euro (i overkant av 5000 NOK). Frokosten er inkludert i prisen.

I tillegg kommer andre måltider og flyreisen som bestilles av den enkelte. Vi som arrangerer turen, kan være behjelpelig med å bestille flyreise.

Bussavgang fra flyplassen Fiumicino til Assisi er beregnet til ca. kl. 14.00. Når du bestiller flyreise på egen hånd, pass på at du er der i god tid før.

St. Hallvard menighet har en lang tradisjon i den hellige Frans av Assisis ånd. Formålet med denne turen er å oppfriske tradisjonen og gi flere av oss anledning til å bli kjent med Frans på nytt.

Vi skal bo på Casa di Spiritualita – Oasi del Sacro Cuore, rett nedenfor Porta Nuova. Huset er ideelt plassert i forhold til kirker og andre severdigheter i sentrum.

Bildene: Wikimedia Commons og hjemmeside til Oasi del Sacro Cuore: www.oasisacrocuoreassisi.com