Kontaktklubben har startet opp igjen

I går var den lange ventetiden over og kontaktklubben hadde sitt første møte etter sommeren.

Vi begynte som vanlig med messe kl. 11 der vi ba spesielt for avdøde Teresa Lieu. Hun var ennå med på siste aktivitet før sommeren. Vi dro til Mariaholm og Årjäng 14. juni. Kun én uke senere døde Lieu brått. Vi savner henne meget!

Planene er å vise noen bilder fra utflukten førstkommende onsdag, 30. august. Da kan vi igjen minnes Lieu og fine stunder sammen.

Messen i går kl. 11 ble feiret av p. Ragnar, med god støtte av to tyske gjester.

P. René Unkelbach (i midten) er fra Andernach ved Rhinen og ferierer i Norge.

Ministrant Balthasar Böhmer er fra et bitte lite katolsk sted i Sachsen, helt øst i Tyskland. Han ble utvalgt av Bonifatiuswerk for å hjelpe til i katolske miljøer i ett år, både i Oslo-område og de siste to måneder på Munkeby i Trøndelag.