Reisebrev fra Assisi – dag 7/7

Etter en fin avslutningskveld går turen tilbake til Roma og Oslo

Det ble en glede for alle å høre at reisekontoen hadde nok penger igjen for å spandere det siste måltidet i Assisi for oss alle. Hurra! Da ble det Ristorante Terrazze Properzio en gang til. Vinden og temperaturen tilsa at vi skulle finne en plass innendørs, noe vi gjorde. Også inne var det stemningsfullt, se selv:

Vi spiste et godt måltid og det manglet heller ikke på god vin. Glade og mette ruslet vi hjem. Det var på tide å legge seg – siden vi måtte opp ganske tidlig. Bussen skulle hente oss allerede kl. 7 om morgenen. Den kom presis. Ikke alle var uthvilte innen da.

Det ble en fin busstur med sol og mye flott landskap. Da vi tok en pause på en rasteplass langs motorveien, ble bussen inspisert av politiet, men de var nok mer ute etter vår sjåfør og hans papirer. Etter et kvarter kjørte politibilen til side. Den hadde blokkert vår reise videre inntil da. Seansen ble dokumentert med kamera. Om dette var lovlig?

Vi hadde ulike fly tilbake. De som tok KLM via Amsterdam og Lufthansa via Frankfurt ble ganske forsinket fra Roma og rakk så vidt sine fly videre til Oslo. Det ble en utilsiktet og slett ikke etterlengtet treningsøkt for noen. KLM kunne ikke transportere koffertene mellom flyene på så kort tid, de kom dagen etter. Den store gruppen som hadde booket SAS, hadde derimot flaks. Gaten for ankomst og avgang i København var den samme.

Takk for en veldig fin tur! Det blir nok mimrekveld senere om høsten. Vi har fortsatt litt igjen på reisekontoen slik at vi kan kose oss i menighetssalen med minner, bilder, mat og drikke. Forslag til dato kommer snart.

Se flere bilder her.