Pilegrimstur til Roma 19.-26. november 2024

St. Hallvard menighet arrangerer tur til Roma, den evige stad

Vi planlegger menighetstur til Roma for alle som er interessert å besøke vår katolske Kirkes hovedstad. Andre halvdel av november er en temmelig stille tid i Roma uten de helt store turiststrømmene. Det gir oss mulighet til å besøke for eksempel de fire store basilikaene, St. Peter, San Giovanni in Laterano (pavens bispesete), San Paolo Fuori le Mura og Maria Maggiore.

Alt etter hva dere vil være mest interessert i, har vi tanker om å dra på pavens audiens, se på flere spennende kirker som Santa Prassede, San Clemente, Maria in Trastevere, Quatro Coronati og Il Gesù med den hellige Ignatius av Loyolas tilholdssted. Vi har også planer om å dra til Ostia Antica, Romas tidligere havn og et stort friluftsmuseum. Da ville vi trenge fint vær, men det håper vi å kunne få.

Vi har fått plass hos Elisabethsøstrenes generalhus i Roma, rett ved basilikaen Maria Maggiore, nær Termini (som er Romas hovedjernbanestasjon). Vi skal bo på søstrenes gjestehus i enkle rom, men alle med eget bad.

Prisen blir på 7500 NOK. Dette inkluderer 7 netter overnatting med frokost på dobbeltrom*, transport til og fra flyplassen og all transport i og rundt Roma, og i tillegg en erfaren guide som sogner til vår menighet og har ledet mer enn 50 turer i Roma for bl.a. St. Sunniva og Hallvardguttene (Geir Moen).

*Det påløper et tillegg for enkeltrom på NOK 2000.

Fly til og fra Roma betales selv, vi hjelper gjerne med bestilling. Flybilletten vil koste mellom 3000 og 4000 NOK. Siden kun frokost er inkludert i prisen, påløper det også utgifter for lunsj og middag.

Det åpnes nå for påmelding. Ring til kontoret 23 30 32 00 eller send mail til oslo-st.hallvard@katolsk.no. Vi har til sammen 20 plasser. Først når dere har mottatt bekreftelse ber vi dere om å innbetale depositum på NOK 7500. Dere kan dele det opp i to beløp. Første beløpet blir på NOK 4000. Det andre beløpet blir på NOK 3500 eller NOK 5500 hvis dere har bestilt og fått tildelt enkeltrom. Denne betales senest 20. juni.

OBS! Depositumet refunderes ikke. Husk å tegne reiseforsikring! Innbetalingen sikrer deltakelse. Deltakere fra St. Hallvard menighet blir prioritert.

Frist for påmelding: 4. mars 2024. Frist for innbetaling av depositum er 8. mars.

Innbetalingen til menighetens bankkonto: 3000.22.49320. Påfør stikkord Roma og skriv fullt navn.