Vi inviterer deg til å undertegne petisjonen “Sunn planet, sunne folk”

Pave Frans oppfordrer til deltakelse i markeringen av Skaperverkets tid (Season of creation, 1.9.-4.10.)

Pave Frans oppfordrer alle troende til å delta i markeringen av Skaperverkets tid 2021. Den varer fra 1. september til 4. oktober. Som en del av initiativene til feiringen inviterer Laudato Si’-bevegelsen kristne til å signere og spre budskapet om “Healthy Planet, Healthy People”-oppropet (“Sunn planet, sunne folk”). Underskriftene vil bli presentert for verdens ledere på FNs klimakonferanse (COP26) som holdes i Glasgow, Skottland, fra 1. til 12. november og for deltakere i FNs toppmøtet om biologisk mangfold (COP15) som gjennomføres fra 11. til 24. oktober i Kunming, Kina.

Teksten til petisjonen (på engelsk) og portalen til undertegning finner dere her: https://thecatholicpetition.org/

P. Ragnar har allerede signert petisjonen som sogneprest på vegne av vår menighet, men fint om flest mulig kunne undertegne som privatpersoner.