Vellykket pilegrimstur til Ringerike 18. juni

Etter en lang pause grunnet koronavirus var St. Hallvard menighet igjen på tur

Mer enn 30 glade pilegrimer bega seg tidlig lørdag i strålende sommervær på pilegrimsferden til Stein gård og Bønsnes kirke. Det var først en times bussreise til Steinsletta der vår guide Torunn Bratli allerede ventet på oss. I bussen ble det sunget og bedt Laudes som seg hør og bør.

Pilegrimsgruppen foran Stein kirkeruine, bilde HHM

P. Andreas oppfordret i sin preken i Bønsnes kirke at vi er kalt til å gå ut og se. Å fornemme Guds skaperhånd overalt. Det er ikke vanskelig på en så fin dag. Men det gjelder også andre dager, andre tider. Vi må venne oss til at Gud vil gå med oss, fortalte presten. Det må øves, slik at vi fornemmer det mer og mer.

For pilegrimsgruppen var det en flott dag å begynne med nettopp denne øvelsen. Og det blir flere turer fremover hvor vi kan øve oss. Vi takker p. Andreas for at han ville være med oss og alle dere som gjorde turen til en fin opplevelse! Hilsen fra deres arrangører Frøydis og Helga.

Se flere bilder og les mer om turen her.