Sommeravslutningen for Kontaktklubben

Tur til Mariaholm og Sverige (Årjäng og Töcksfors)

Solen skinte fra skyfri himmel – som så ofte i de siste ukene – da Kontaktklubben og andre som liker å dra på tur, møttes før kl. 9 onsdag 14. juni. Bussen kom tidlig til avtalt plass ved Tøyen t-bane, og før undertegnende rakk å komme seg dit fra kirken, hadde nesten alle de 49 påmeldte funnet seg en plass i bussen. I forskjell til høst- og vinterturene hadde ingen blitt syk, så deilig!

Vår bussjåfør Arild kjørte oss trygt på smale og svingete veier gjennom dypeste Østmarka til Mariaholm og ned den bratte grusveien til Øyerens bredde. Det var kun OKBs liturgikommisjon på Mariaholm. De hadde sitt møte der og ble litt forbauset, da de tok kaffepause og støttet på vår livlige gruppe som svirret rundt på tomten.

Se flere bilder og les videre her.