Sosial kveld med god mat og gode samtaler

Siste lørdag ble det arrangert en sosial kveld for hele menigheten

av Angelika Wimmer og Marta Bivand Erdal

Hjertelig takk til alle som kom og bidro til en vellykket sosial kveld i menighetssalen på lørdag! Og veldig hyggelig at også p. Andreas og p. Henry var med! Det ble både sang, bønn og mat, og ikke minst mange gode samtaler om blant annet „Hva betyr troen for deg?“ og „Hvordan liker du å be?“. Her kunne nye og gamler venner bli kjent på nye måter, og bruke muligheten med et katolsk arrangement, til å snakke om ting man ikke ellers alltid får snakket så mye med andre om kanskje.

Det kommer flere arrangementer som har som formål å styrke fellesskapet med andre troende. Blant forslagene som ble luftet var å gjenta et felles måltid, med lav terskel, der alle tar med en matrett hver, kanskje årlig, og kanskje rundt fastelavn er mulig? En vårlig halvdags pilegrimstur i Østmarka? Ulike mennesker kjenner på litt ulike behov for påfyll åndelig og sosialt – men mer katolsk fellesskap for “vanlige voksne” var flere enige om at det kan være behov for å skape sammen. 

Følg med her og i søndagsbladet! Har du forslag til et format eller til aktiviteter eller har andre innspill, ta gjerne kontakt med Angelika eller Marta, eller med menigheten via de kanaler som finnes. 

Se flere bilder her.